ОБМЕННО БЮРО

Към cdt exchange

Обменно бюро „CDT“ предлагa валутни курсове, работейки с над 100 вида валутни котировки. Освен покупко-продажба на валута, обменното бюро предлага на своите клиенти парични преводи, изкупуване и окачествяване на всякакъв вид стари, захабени, скъсани или увредени по някакъв начин банкноти и монети.

Работим без такси и комисионни във всички случаи на обмяна на валута. Получавате курса, който виждате на таблото ни и на www.cdtexchange.com

Всички валутни курсове в сайта на CDT са обвързани с текущите такива на световните борси. Актуализират се спрямо моментния пазар. Ако се информирате за цените през сайта и след 1 час ни посетите, евентуалната разлика ще се дължи на промени в световния валутен пазар.

Не се ангажираме с прогнози, касаещи движенията на валутния пазар.

Понякога, в случай че имате нужда от обмяна на по-голямо количество от масовите или от по-екзотичните валути е необходимо да се свържете с нас. В такива ситуации ще се погрижим да имате на разположение желаното количество от съответната валутата.

Поради различни и понякога непредвидими пазарни обстоятелства, винаги съветваме нашите клиенти да обменят валута няколко дена предварително, ако знаят точната дата, когато тя ще им е необходима.

Бъдете внимателни и винаги питайте за валутния курс и направете сами калкулацията, за да сте сигурни колко пари ще получите. Винаги питайте за курс купува в случаите, когато искате да смените чужда валута за левове!